- mandalamuveszet.hu -
KOSÁR
KOSÁR

Fotózás a javából!

2021. március 17.

Február 27-én csodás napot élhettünk meg, profi kezekbe kerültek az ékszereim és Czibere Ági alkotótársam kézzel festett táskái.

Az egész úgy kezdődött, hogy Ágiban és bennem is ugyanaz a gondolat forgott egy ideje, olyan minőségű fotók készüljenek a munkáinkról, melyek bármilyen reklámfelületen megállják helyüket. Helyszínként Debrecen egyik legsokoldalúbb, leghangulatosabb kávézója jött szóba, hiszen a nevében is benne van a művészet: Carol Art&Café és Karol rögtön igent mondott nekünk. A fotókról Ármós Róbert Károly gondoskodott profikhoz illő tempóval, beállításokkal, hangulatos fényekkel, a Modellek sminkjét Sebestyén Edina Timea készítette kora reggeltől, lenyűgöző színeket varázsolva az arcokra.

Jelentem, rengeteg csodaszép fénykép született, melyekből már sok terméket ezekkel a fotókkal töltöttem fel. Szemezgessetek belőlük bátran!

A hangulatot kicsit megízlelve böngésszetek a fotó között!

Szeretnék értesülni  a legújabb bejegyzésekről!

Legfrissebb

Mandalafestő Estek

2021. október 08-án, 17.00 órától folytatódnak a Mandalafestő Estek Debrecenben, a Harmóniaházban. Ha szeretnél kicsit kikapcsolni a hétköznapi teendők után...

Vissza a blogba!
Copyright © Mandalaművészet.hu - Nagy Zsuzsa

Honlapkészítés: TSEnd

selectarrow-left-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram