- mandalamuveszet.hu -
KOSÁR
KOSÁR

Irány Eger! 2021-07-21-25

2021. június 29.

 

Programot szeretnék ajánlani,  Egerbe invitállak benneteket idén július 21-25 között, valóságos rendezvény-özönnel vár mindenkit a város!

Ekkor rendezik meg az Utcazenészek Versenyét, melyen a belvárosban járva-kelve lépten-nyomon zenei együttesek mérik meg tudásukat, illetve szórakoztatják a közönséget. Igazi örömzenélés!

Ehhez csatlakozik a II. Képzőművészeti Utcafesztivál és a VINO Borfesztivál. Magam is kitelepülök a hétvégére az utcai alkotók közé, három alkotótrásammal és más művészekkel egyetemben.

Helyszínen fogunk festeni, alkotni, grafikát készíteni, nemezelni, stb.

Szeretettel, jó hanuglattal, sok-sok érdekességgel, látni-és hallanivalóval, az egri borvidék nedűivel vár mindenkit Eger (és persze mi is).

Szállást is ajánlok, Egerszalókon az Angyalos házat és az Alma Relax vendégházat ajánlom szeretettel, kipróbált, ráadásul selyemfestő alkotótársunk a házigazda!

Kedvcsinálónak itt a tavalyi fesztiválról készült tv-s film, nézzetek bele!

http://www.tveger.hu/2020/11/10/utcazeneszek-versenye-2020-eger/?fbclid=IwAR1E1aB4icQM2HoHgUKGD4vzzbdEpZoVK-x5RP0ukMMPt21C6xdbqPuU1uI

 

Szeretnék értesülni  a legújabb bejegyzésekről!

Legfrissebb

Mandalafestő Estek

2021. október 08-án, 17.00 órától folytatódnak a Mandalafestő Estek Debrecenben, a Harmóniaházban. Ha szeretnél kicsit kikapcsolni a hétköznapi teendők után...

Vissza a blogba!
Copyright © Mandalaművészet.hu - Nagy Zsuzsa

Honlapkészítés: TSEnd

selectarrow-left-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram