- mandalamuveszet.hu -

UVE KUF VINO 2022 06 15-19 EGER

2022. május 31.

Remélem, jövőre már mindenki tudni fogja ennek a 3x 3/4 betűs rövidítésnek a jelentését :-))

Idén június 15-19. között Eger lesz a jó hangulat, a zene és a művészet, valamint az egri borok fővárosa, immár második alkalommal kapcsolódik össze az Utcazenészek Versenye Eger, az Képzőművészeti Utcafesztivál és a Vino Borünnep egy időben egy fergeteges hétben.

A belváros több pontján bemutatkoznak a zenekarok, a műfajok vidám keveréke adja a verseny sava-borsát. A Dobó téren összművészeti kiállítás várja a látogatókat, ahol szemünk láttára születik egy-egy festmény, alkotás, mindez a boros standokkal körülölelve. A festőművészek, grafikusok  közös látványfestésen vesznek részt, sőt, grafikus-kihívás is lesz! A kedves látogatók pedig jobbnál jobb borokat kóstolhatnak a pincészetek nedűiből.

Ehhez a remek programhoz csatlakozok én is június 16-tól, az Utcaművészeti Csapatban megtaláltok mandaláimmal, ékszereimmel. Várunk szeretettel! Ízelítőnek egy video itt:

https://www.facebook.com/watch/?v=975089613255374&ref=sharing

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnék értesülni  a legújabb bejegyzésekről!

Legfrissebb

Mandala és ékszer kiállítás és vásár Szegeden, a Hídivásárban 2024. 05. 25-26.

Jártam már a Szegedi Hídivásárban, de nem, mint kiállító. Most ennek az ideje jött el, kiállítóként érkezem a napfény városába...

Vissza a blogba!
Copyright © Mandalaművészet.hu - Nagy Zsuzsa
selectarrow-left-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram