- mandalamuveszet.hu -

Élménybeszámoló az egri III. Képzőművészeti Utcafesztiválról

2022. július 15.

Idén júniusban újra Eger lett a zene, alkotóművészet és bor fővárosa a harmadik alkalommal megrendezett Utcazenei Fesztivál, Képzőművészeti Utcafesztivál és VINO borünnep kapcsán.

Három remek program egyidőben garantáltan az élmények, jó hangulat, szemeket-füleket gyönyörködtető, finom borokkal kísért látványosságok, művészeti alkotások tere. Nagyon örülök, hogy idéán második alkalommal csatlakozhattam a képzőművészeti kavalkádhoz, ahol 30 festőművész, grafikus, zománcművész, szobrász, keramikus munkáját lehetett megcsodálni, valamint bepillantani a folyamatba, hogyan is készül egy-egy alkotás, festmény, grafiuka, hiszen helyszínen alkottunk.

A rendezvény csúcspontjaként közös utcaművészeti alkotások is születtek a Dobó téren,  ezek a festmények felajánlásra kerülnek, melyekre lehet licitálni, a befolyt összeg jótékony célokra lesz felhasználva. Gárdonyi Géza halálának 100. évfordulója alkalmából Gódor Gábor Grádonyi Géza szobra a Városházán lesz kiállítva, Gasztonyi Kálmán és Bors Györgyi közös Gárdonyi festménye mellett.

De beszéljenek a képek, jövőre ha szeretnétek egy igazán tartalmas, izgalmas, remek hangulatú programon részt venni és szeretitek Egert, szívből ajánlom a rendezvényt! Ott találkozunk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnék értesülni  a legújabb bejegyzésekről!

Legfrissebb

Mandala és ékszer kiállítás és vásár Szegeden, a Hídivásárban 2024. 05. 25-26.

Jártam már a Szegedi Hídivásárban, de nem, mint kiállító. Most ennek az ideje jött el, kiállítóként érkezem a napfény városába...

Vissza a blogba!
Copyright © Mandalaművészet.hu - Nagy Zsuzsa
selectarrow-left-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram