- mandalamuveszet.hu -

Adventi vásár a Debrecen Plazaban

2023. december 7.

Ismét eljött az Adventi időszak, a fény legrövidebb időtartamából fordulunk át a növekedő időszakba: a Fény születésének várakozásában vagyunk ilyenkor. A Szeretet, a tiszta, elvárásmentes Szeretet ünnepe is a Karácsony Jézus születésén keresztül. Ilyenkor talán kicsit több időt igyekszünk tölteni szeretteinkkel, talán kicsit jobban figyelünk egymásra, más, emelkedettebb lelkiállapotba kerülünk.

Ezt az emelkedettséget közvetítik felénk a mandalák is, az egyébként bennünk lévő harmóniát, örömöt és békességet idézik fel, juttatják eszünkbe. Ez örök kapaszkodónk: a Fény, a Szeretet, Öröm, Békesség mind-mind velünkszületett alapállapotunk, ám a hétköznapok történései gyakran kizökkentenek ebből az Egység-állapotból. Ha egy mandalát szemlélünk, vagy alkotunk, újra ezt az Egység-állapotot érhetjük el a mandala szakrális geometriáján és a fény-alkotta színein keresztül. Eszünkbe juttatják, honnan kóboroltunk el - Jung szavait idézve.

Most néhány képpel szeretném ezt az alapállapotot eszedbe juttatni kedves Olvasó, hogy néhány másodpercre, percre megengedd magadnak a Harmóniában való elmerülést. Ha szeretnéd élőben látni őket, várlak szeretettel a Debrecen Plaza emeletén december 23-ig!

Örömteli boldogság-állapotot kívánok neked!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnék értesülni  a legújabb bejegyzésekről!

Legfrissebb

Mandalafestő Est a Harmóniaházban 2024.02.23. 17.00

A téli szünet után újra Mandalafestő Est a debreceni Harmóniaházban. Tapasztald meg az alkotás örömét, azt az érzést, hogy a...

Vissza a blogba!
Copyright © Mandalaművészet.hu - Nagy Zsuzsa
selectarrow-left-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram