Ez a program már lezárult.

Élet virága mandala festés

Debrecen, Petőfi tér 23. 2021. február 13. 9.30-13.00

Maximum létszám: 10

Ez a program már lezárult.

0 Jelentkező

 

Mandala meditációs festésre invitálom szeretettel azokat, akik szeretnék csendes, békés környezetben az alkotás örömét átélni, megtapasztalni, kicsit rendezni önmagukat, vagy épp Valentin-napi ajándékot készítenének.
Vászonra alkotunk akrilfestékkel, témánk az Élet virága, melyhez minden eszközt biztosítunk. Maszk viselése és a személyes távolság betartása mellett, utóbbiról a terem berendezése során gondoskodunk.
A részvétel költsége 8.000.-Ft/fő, mely az eszközöket és a frissítőket is tartalmazza. Csak a jókedvedet és az alkotói elhatározást kell hoznod!
Témavezető: Nagy Zsuzsa mandalafestő
Helyszín: Debrecen, Petőfi tér 23.
Bővebb információ: info@mandalaműveszet.hu, vagy itt a Facebookon
Várunk szeretettel!

RÉSZVÉTELI DÍJ

8 000 Ft

MAXIMUM LÉTSZÁM

10 fő / Ez a program már lezárult. /

Kedzés
2021. február 13. 09:30
Vége
2021. február 13. 13:00
Cím
Debrecen, Petőfi tér 23.   Térkép megtekintése

  Mandala meditációs festésre invitálom szeretettel azokat, akik szeretnék csendes, békés környezetben az alkotás örömét átélni, megtapasztalni, kicsit rendezni önmagukat, vagy épp Valentin-napi ajándékot készítenének. Vászonra alkotunk akrilfestékkel, témánk az Élet virága, melyhez minden eszközt biztosítunk. Maszk viselése és a személyes távolság betartása mellett, utóbbiról a terem berendezése során gondoskodunk. A részvétel költsége 8.000.-Ft/fő, mely […]

Ugrás a jelentkezéshez
Összesen: 8000