- mandalamuveszet.hu -

Nyári kreatív napközis tábor gyerekeknek

2024. március 7.

Bár még csak március van, bizonyára nem vagyok egyedüli anyuka, aki már a nyarat tervezgeti... ilyenkor nyilall belénk a kérdés: milyen táborba menjen a gyerek?

Tavaly abban a csodás érzésben volt részem, hogy néhány gyerek úgy búcsúzott a tábortól, hogy idén is szívesen jönne. Én pedig várom szeretettel! Azt hiszem , erről kell szólnia egy jó napközis tábornak.

Nevess, játssz, tanulj, tapasztalj, ismerkedj, köss új barátságokat! Ne a napokat számold, mikor lesz  már vége, pláne nyáron, amikor minden él, süt a nap, hanem érezd jól magad!

Ennek jegyében az idén sem fog unatkozni, aki csatlakozik hozzánk, lesz itt minden, Tímárházban korongozás, jurtázás, Állatkerti látogatás, inspirációk gyűjtése az alkotó munkához, az elmaradhatatlan bowlingozás, játszótér, séta, fagyizás...persze alkotni is fogunk, többféle festési és kreatív témával készülök. Részletek a fotón.

Két turnusra lehet jelentkezni:

2024. 06. 24-28.

2024. 08. 5-9.

A tábor díja 52.000.-Ft, mely minden költséget, azaz napi 3 étkezést, ásványvizet és teát, minden anyagot és kelléket, valamint a belépőjegyeket és 1 gombóc fagyit is tartalmaz.

Érdeklődni és jelentkezni itt lehet: mandala.kezmuvesmuhely@gmail.com

vagy itt: +36209359220

Szeretettel várom a kis Alkotókat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnék értesülni  a legújabb bejegyzésekről!

Legfrissebb

Kreatív alkotói nap gyerekeknek a tavaszi szünetben Debrecenben, 2024.04.03.

Ha már kipihented a húsvéti csokivadászatot és a tojásfestést, locsolkodást, és nem akarsz otthon unatkozni, várunk szeretettel egy vidám alkotói...

Vissza a blogba!
Copyright © Mandalaművészet.hu - Nagy Zsuzsa
selectarrow-left-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram