- mandalamuveszet.hu -

Mandala és ékszer kiállítás és vásár Szegeden, a Hídivásárban 2024. 05. 25-26.

2024. május 23.

Jártam már a Szegedi Hídivásárban, de nem, mint kiállító. Most ennek az ideje jött el, kiállítóként érkezem a napfény városába május 25-26. között, hogy itt is bemutathassam alkotásaimat, és gazdára találjanak.

Évtizedes rendezvényről van szó, 23-ik alkalommal kerül megrendezésre a Szeged Város Napja kulturális programsorozathoz és a Bornapokhoz kapcsolódva. Az egész belvárosban rendezvények, koncertek, gasztronómiai és borászati ínyencségek várják a látogatókat.

Látnivalóban is bövelkedik a város, a Dóm, az Egyetem, a múzeum, vagy a Vadaspark, de ott vannak a belváros szépséges sétálóutcái és terei, isteni cukrászdák és persze a világhíres halászlét kínáló csárdák és éttermek garantált jó élményeket nyújtanak.

A város hangulata pedig engem mindig magával ragad, van valami vidám báj és fiatalos, örömteli életérzés, amiben itt mindig részem van.

Várunk mindenkit szeretettel Szegeden! 2024. 05. 25-26. Belvárosi híd

https://szegediborfesztival.hu/programok/hidivasar/

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnék értesülni  a legújabb bejegyzésekről!

Legfrissebb

Mandala és ékszer kiállítás és vásár Szegeden, a Hídivásárban 2024. 05. 25-26.

Jártam már a Szegedi Hídivásárban, de nem, mint kiállító. Most ennek az ideje jött el, kiállítóként érkezem a napfény városába...

Vissza a blogba!
Copyright © Mandalaművészet.hu - Nagy Zsuzsa
selectarrow-left-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram